Munkisme

Fra viktigperia, der sannhet møter veggen
Hopp til navigering Hopp til søk

Du trodde kanskje at en munk var en person som hengav sitt liv for å dyrke sin religion? Denne troen er nesten like intelligent som en tilfeldig tilskuer på en Hannah Montana-konsert. Munkisme er en X-bundet recessiv genetisk sykdom, noe som forklarer hvorfor den som oftest rammer menn.

Symptomer[rediger]

Sykdomsbildet preges av undertrykkelse av libido, forkjærlighet for enkel kost og losji, samt fullstendig hengivenhet til noe overnaturlig. Som oftest rettes denne hengivenheten mot en guddom, men det har vært tilfeller hvor både midtsidepiker og bunter av asparges har blitt fokuspunkter for alvorlig munkisme. I tilfeller hvor munkisme har blitt rettet mot ”sex-objekter” har den lidendes libido oftest vært limitert av acne vulgaris.

Historikk[rediger]

Fakta med modifikasjoner tilsier at munksime har vært å finne så lenge religioner har eksistert. Man må anta at dette var en gang før de fleste skapelsesberetninger har sine gudegitte startskudd, men dette er ikke et område hvor vi skal være så føkkings nøye. Munkisme har inntil moderne tid hovedsklig hatt sitt focus morbidum i religiøse kretser, men nyere studier fra Universitetet i Rælingsskaret viser at Internett og assosierte medier har blitt moderne lokkeduer for munker. Spesielt Massive Multiplayer Online Role Playing Games (MMORPGs) som World of Warcraft (WoW) har tiltrukket seg mange unge rammet av munkisme.

Munkisme i populærkulturen[rediger]

The Monkeys kalte seg originalt for The Munkees, men skiftet navn da de fant ut at det var en større hyllest til Prins Charles dersom de het noe apete. Prins Charles har aldri vært spesielt opptatt av genetiske sykdommer, en disinteresse som interessant nok er hereditær i seg selv og i andre familier som er preget av innavl.

Edvard Munch hadde, til tross for alle rykter, ikke munkisme. Men at han var spinna gæren, det kan vi konstatere på grunnlag av den ultrafemi fargebruken hans.

Fotnoter[rediger]

Munk er en tidsriktig type manisk funk. Denne musikksjangeren spilles ofte sammen med depressiv funk, dunk, og da er vi inne på manisk-depressiv funk, eller MD-funk. Dette har gitt opphavet til en bølge av artister som kaller seg Doctor Funk, og flere søksmål blir for tiden behandlet av amerikanske domstoler.